rompelaar-hoofd-verwarming

Aanleg centrale verwarming in Didam, Wehl, Duiven e.o.

Rompelaar Installatiebedrijf zorgt in de regio Didam voor de complete aanleg van centrale verwarming. Het installeren van een nieuwe cv-ketel, boiler, geiser, radiatoren, convectoren of vloerverwarming is bij onze vakkundige installateurs in goede handen. Naast de installatie, houden wij ons ook bezig met onderhoud en reparatie. Kortom, voor een aangenaam warmtecomfort bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Didam, Wehl, Zevenaar, Duiven en Doetinchem.

Dealer van Nefit en Intergas cv-ketels

Rompelaar Installatiebedrijf is dealer van de vooraanstaande merken Nefit en Intergas. De cv-ketels van deze leveranciers staan bekend om de hoge betrouwbaarheid, uitstekende kwaliteit en beste prestaties. Bovendien bieden deze merken een prima service.

Radiatoren van Henrad

Wij plaatsen in zowel nieuwe als bestaande woningen veelal de radiatoren van Henrad. De radiatoren van dit merk kenmerken zich door de hoge warmte-afgifte en het mooie design.

Designradiatoren voor een exclusieve uitstraling

Naast standaard radiatoren plaatsen wij ook designradiatoren. Deze zijn ontworpen om gezien te worden en kunnen een echt statement zijn in uw woon- of badkamer.

Vloerverwarming voor veel warmtecomfort

Vloerverwarming heeft voordelen ten opzichte van radiatoren. Zo is de luchtcirculatie tot en miniumum beperkt en wordt de ruimte gelijkmatig verwarmd. Hierdoor ervaart u veel warmtecomfort. Daarnaast is vloerverwarmig energiezuiniger, de thermostaat kan vaak 1 tot 2 graden lager gedraaid worden. Wij maken gebruik van de vloerverwarmingsproducten van het gerenommeerde merk Albrand.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte vragen voor de installatie van uw cv-ketel, boiler, geiser, radiatoren, convectoren of vloerverwarming? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Rompelaar Installatiebedrijf verzorgt de aanleg van uw centrale verwarming in de regio Didam, Wehl, Zevenaar, Duiven, Doetinchem en Arnhem.

Neem contact op


Lees meer over onze verwarmingsmerken


Top