rompelaar-hoofd-loodgieterswerk

Ervaren loodgieter in Didam

De loodgieter van Rompelaar Installatiebedrijf beschikt over veel vakkennis en ervaring als het gaat om het aanleggen van waterleidingen en riolering. Ook de installatie en reparatie van zinken en koperen dakgoten en hemelwaterafvoeren kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden. In de regio Didam, Wehl, Zevenaar, Duiven en Doetinchem voeren wij dagelijks vele loodgieterswerkzaamheden uit tot de volle tevredenheid van onze klanten.

Installatie van warm- en koudwaterleidingen

Rompelaar Installatiebedrijf verzorgt de gehele aanleg van de waterinstallatie, vanaf de watermeter tot alle aftappunten. Wij installeren en renoveren waterleidingen voor zowel particulieren als bedrijven.

Vervangen riolering

Heeft u last van een verstopping, lekkage of stank? Schakel dan de loodgieter van Rompelaar Installatiebedrijf in. Wij zijn sterk in het vervangen van de riolering vanaf alle lozingspunten tot aan de erfafscheiding. Voor zowel de particuliere woningbouw als voor bedrijfspanden verdelen we het riool onder in hemelwater- en vuilwatersystemen.

Zinken en koperen dakgoten

Wanneer de dakgoot aan vervanging toe is, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken zinken en koperen dakgoten op maat en plaatsen deze met de grootste precisie.

Offerte aanvragen

Kortom, bent u op zoek naar een goede loodgieter en woont u in de omgeving van Didam, Wehl, Zevenaar, Duiven, Doetinchem of Arnhem? Neem dan contact op met Rompelaar Installatiebedrijf en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak.

Neem contact op

Neem contact op
rompelaar-rechts-loodgieterswerk

Lees meer over kranen en loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top