rompelaar-hoofd-duurzaam

Duurzame energie in Didam

Duurzaamheid is een welbekend begrip maar bent u ook op de hoogte welke energiebesparende mogelijkheden er voor u zijn? Denk bijvoorbeeld aan de installatie van zonnepanelen, zonneboilers en warmteterugwinningsystemen. Terwijl u kosten bespaart, draagt tegelijkertijd bij aan een beter milieu. Rompelaar Installatiebedrijf in Didam geeft u passend energie-advies voor uw situatie.

De stijgende energieprijzen helpen niet mee, waardoor duurzame en energiebesparende oplossingen financieel steeds interessanter zijn. Wek elektriciteit op met zonnepanelen, verwarm het tapwater van de douche met een zonneboiler of recycle uw gecreëerde warmte met een warmteterugwinningsssyteem.

Energie-advies op maat

Benieuwd hoe energiezuinig uw woning nu is en welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn? Onze adviseurs staan voor u klaar voor een passend advies in uw situatie. Door de kosten, opbrengsten en terugverdientijd op een rij te zetten creëren zij een duidelijk beeld. Vaak zult u zien dat de terugverdientijd vele malen korter is dan u zou verwachten.

Heliotherm warmtepompen

Bij Rompelaar Installatiebedrijf werken wij veel samen met Heliotherm als het gaat om duurzaamheid en warmtepompen. Heliotherm is de leverancier van één van de meeste eefficiënte warmtepompem die er bestaat. Voorlopend op wat betreft de nieuwste technieken en bijzonderen toepassingen krijgt u altijd een warmtepomp die perfect werkt. Wenst u meer informatie over warmtepompen of de installatie? Lees hier dan meer over warmtepompen of neem contact met op ons.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Maak afspraak


Lees meer over duurzame oplossingen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top