rompelaar-hoofd-badkamer

Wij verbouwen badkamers in Didam, Duiven, Wehl e.o.

Uw badkamer wordt dagelijks gebruikt, het is dan ook belangrijk dat deze voldoet aan al uw wensen. Is uw huidige badkamer aan vervanging toe en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Dan zit u goed bij Installatiebedrijf Rompelaar. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en verbouwen badkamers. Onze installateurs en loodgieters werkzaam in de regio Didam, Wehl, Zevenaar, Duiven en Doetinchem.

Ontwerp en installatie badkamer

Bent u benieuwd naar de nieuwste sanitairtrends en mogelijkheden voor uw badkamer? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze adviseur. Wij komen graag bij u thuis langs om de huidige situatie te bekijken en bespreken uw wensen. Samen met GévierDales in Doetinchem helpen wij u bij het ontwerp en het verbouwen van uw complete badkamer. U kunt uitgaan van een hoogstaande kwaliteit, nette afwerking, uitstekende service en aantrekkelijke prijs.

Badkamer naar wens

Bij Rompelaar Installatiebedrijf hebben wij uw wensen en behoeften hoog in het vaandel staan. Daarom bieden wij u bij iedere badkamer verbouwing de mogelijkheid om sanitair en meubelen te selecteren van een merk naar keus. Uiteraard adviezeren onze loodgieters en instalalteurs daar waar gewenst.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor het verbouwen van uw badkamer of het vervangen van sanitair. Ons werkgebied bestrijkt de regio Didam, Wehl, Zevenaar, Duiven, Doetinchem en Arnhem.

Neem contact op

rompelaar-rechts-sanitair


Top